divendres, 10 de juny del 2011

GPS i Mòbil o Moòbil i GPS





Et regalant un mòbil amb el sistema android, amb càmera de fer fotos, que resulta que las fa millor que la càmera que tinc, amb internet, amb un bon grapat d'aplicacions que no faré servir mai i no se quantes coses mes...clar a tot aixo et preguntares i  que te de veure amb córrer per la muntanya, doncs mira que resulta que hi han aplicacions per gravar el recorregut fet, per que sàpigues la velocitat, el desnivell de pujada de baixada, el ritme cardíac fins i tot, ull va falta un complement.

Ve després de mirar un milió de pagines, de llegir comentaris sobre les aplicacions, baixar unes tres o quatre, verificar la facilitat per fer-lo servir, per pujar les dades a internet, a facebook o on sigui, de verificar la qualitat de la senyal gps etc....un dic els dos que tinc instal·lades al  telefon.



L'unic inconvenient es que si no saps angles...vas una mica perdut per que fins i tot et parla amb angles.


El concepte es el mateix que l'altre però amb castellà, per si no saps res d'angles.

ah també hi ha aquest altre que es mes com un Gps de tota la vida, una mica mes complicat de fer servir però crec que mes precís i totalment reconfigurable per un mateix.



Coses bones que li trobo a fer servir el mòbil en comptes de un Gps, la duració de la bateria  es molt mes llarg, puc escoltar musica dementre entreno, evidentment puc trucar a qui vulgui...que al cap i al a fi,  si fas una sortida llarga o marxa llarga sempre portes el mòbil i a sobre puc fer fotos del recorregut.

Per ultim s'ha de dir que el meu Garmin ja fa uns mesos que esta mort (R.I.P.), per tant no fa faltar que compri un de nou.

Salut


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada