dimarts, 16 de juny del 2009

Superheroi

Mes o menys a tots de petits i alguns encara de grans ens agradaven els superherois...que Superman, que si Spirderman, el Capita Amèrica, Batman, Hulk, Flash, los 4 fantasticos i molts mes que hi han...

Alguns de mes grandets ens enamoren dels temes mitològics i/o històrics, Deus de l'Olimpi, mitologia Grega i similars...normalment per culpa d'algun profe o professora.

La definició de superheroi pot definir en algú aspecte o potser no al Kilian Jornet i mes després de la seva ultima aventura, batre el rècord de G.R. 20 de l'illa de Còrsega (videos)

A mi personalment dintre dels símils Olimpis (grecs antics parlo) amb recorda mes a Zeus o Ares el deu de la guerra i fins i tot a Atenea.

Quina passada amb 23 anys...

¿Que passaria si poguessin posar a Kilian Jornet, a Miguel Indurain, Lance Amstrong, Haile Gebrselassie, Mohamed Ali, Usain Bolt i un llarg etc de megacraks de l'esport a competí junts....per suposat amb la mateixa disciplina i que tots la controlessin al 100%.?

Mira que tinc un amic, que te un conegut, que te un veí que el seu cunyat tenia un company de feina que coneixia a un col·lega del gimnàs que un dia van sortir amb una gent de festa i havia un tio que coneixia a un que va ser campió del mon de no se que i el veia bastant sovint...jejejejejeje.

Doncs mira nosaltres tenint la gran sort de poder coneix al Kilian, i pot ser mes i tot...

Apuntar-te a una cursa, arribas al lloc, escalfas...anar a la sortida, tu de campió a primera fila , si senyor!!!
I miràs a la teva dreta i el teu colega Paco tot nerviós com tu, suant i tal.... i miràs a l'esquerra i conyo el Kilian colze amb colze amb tu nen, a la sortida de la cursa al puto teu costat, el campió del mon de curses de muntanya o del UTMB 2008, el recordman del Cavalls del Vent...al teu costat...

Hostias ens podem queixa que aquet esport surt a la tele una mitjana del 0,2% amb comparació d'altres (mes o menys), que es poc conegut etc etc...però ningú mes pot competir amb superherois al seu costat o acabar una cursa i tenir-lo per allà per que ha corregut lo mateix que tu, ¿ o si fas futbol pots jugar cada dijous amb Messi o la Champions amb l'equip del bar del Manolo?? ¿ o si jugàs a tennis pot fer un partidet amb el Nadal???..mira igual si hi vas a un rocòdrom et podràs trobar al Edu Marín...però no competiràs amb ell a una competició oficial, exceptuant tinguis molt bon nivell d'escalada, també pots anar a córrer a la Mola ( Sant Llorenç) i trobar-te a l'Edurne Passaban corren per allà...però no faràs un 8000 amb ella....No no...

Va que nomes falta que algun bon afamat estudiant de química inventi la pildora del superheroi per un dia, poder provar la sensació de ser un superheroi al teu esport...o tu no la prendries???

Jo si....je.

Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada